De workshop Strategisch Budgetteren.

 

Vandaag de dag hebben we steeds meer aandacht voor onze gezondheid. Meer bewegen, gezonder eten en een betere balans. We willen fitter worden.

Maar ook onze financiële fitheid is belangrijk voor onze gezondheid. Alle muntjes op een rijtje hebben geeft rust en zorgt voor een balans.

 

Strategie heeft alles te maken met keuzes maken, en omgaan met geld ook. Als onderdeel van het 'Herder helpt - Financiële Fitness programma', is op basis van de methode ‘Strategie met ballen’ een praktische workshop ontwikkeld. Deze workshop ‘Strategisch Budgetteren' geeft mensen het gereedschap om vooruit te kijken naar een fittere financiële toekomst. 

De workshop kent onderwerpen als: balans tussen inkomen en uitgaven, bewustwording van hun geldstromen, de waarde van geld en 'waar is dat geld nu eigenlijk voor bedoeld?’ 

 

De workshop 'Strategisch Budgetteren' brengt doelen en/of dromen van mensen dichterbij.

 

In deze workshop leer je hoe je overzicht maakt van je inkomsten en bestedingen en vooral hoe je keuzes maakt in die bestedingen. Het gedachtegoed is: Hoe beter je jouw doelen voor ogen hebt, hoe beter je weet wat er voor nodig is om deze te bereiken, hoe beter je keuzes kan maken in het budgetteren.

Strategie met ballen